FPPM

Адрес: Централен офис / бул. Черни връх 51 Б

Служители: 0 - 0
Хотели
За нас

FPI Hotels & Resorts е една от водещите български хотелски вериги, част от портфолиото на “ФеърПлей Интернешънъл” АД, една от най-уважаваните инвестиционни компании в България, с повече от 20-годишна история.

Стремим се да създаваме и поддържаме интересни и висококачествени услуги и да оставяме във всичките ни гости и клиенти чувство на удовлетвореност, с което да ги накараме отново да се върнат при нас.

Знаем, че хората са в основата на успеха на всяка компания и затова даваме шанс на компетентните и можещите, развиваме младите и ценим опитните професионалисти. 

Ние сме позитивни и работим с настроение и отговорност, страст и професионализъм. Вярваме, че работата в екип е важна за нашия успех и работим заедно всеки ден за професионалното ни и личностно развитие и израстване.

Вратите ни са винаги отворени за всички, които са наясно с качествата, знанията и уменията си, знаят какво искат да постигнат и правят усилия за развитието и кариерата си. 

Ако и за вас кариера в сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството е интерес или призвание, ние можем да бъдем вашият партньор!